Macron upozorio da će se Francuska boriti protiv virusa do ljeta 2021.

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2020, 13:34

Macron upozorio da će se Francuska boriti protiv virusa do ljeta 2021.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron kaže da će se njegova zemlja boriti protiv korona virusa najmanje do sredine sljedeće godine, jer je tamo broj slučajeva prešao milion. U petak je Francuska zabilježila više od 40.000 novih slučajeva zaraze i 298 smrtnih ishoda. Ostale nacije, uključujući Rusiju, Poljsku, Italiju i Švicarsku, takođe su zabilježile nove rekorde. Svjetska zdravstvena organizacija navodi da skok u broju zaraženih u Evropi predstavlja kritičan trenutak u borbi protiv...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BROJ ZARAŽENIH PREMAŠIO 500.000 U Čileu 1.631 novozaražena osoba, 48 smrtnih slučajeva

Izvor: Blic, 25.Okt.2020, 00:52

Čile je u subotu prešao prag od 500.000 zaraženih korona virusom, uoči istorijskig referenduma o promeni ustava, koji će se sprovesti uz stroge epidemiološke mere.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.