MLB liga: Još petorica igrača zaražena korona virusom

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020, 00:22

MLB liga: Još petorica igrača zaražena korona virusom

Uprava američke bejzbol lige MLB saopštila je danas da su petorica igrača zaražena korona virusom, ukupno 80 otkako su u junu počela testiranja.

Kako se navodi, tokom tesitranja protekle nedelje uzeto je 10.548 uzoraka i pronadjeno je šest pozitivnih slučajeva, od koji pet kod igrača i jedan kod člana ekipe.

Liga nije navela o kome se radi, ali pojedini igrači sami objavljuju takve vesti. Igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tampa Beja Ostin Medouz stavljen je na listu povredjenih, dan pošto je stigao pozitivan test na korona virus.

Sindikat igrača naveo je da je tokom sedmice ostvaren petodnevni period bez novih pozitivnih testova.

Otkako su počela testiranja krajem juna, od 21.701 uzoraka pronađeno je 93 pozitivnih, od kojih 80 igrača i 13 članova ekipa.

Ukupno 28 ekipa imale su makar jedan pozitivan rezultat na testiranju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.