MILAN U PROBLEMU: Stiže Roma, a Donaruma zaražen korona virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 14:24

MILAN U PROBLEMU: Stiže Roma, a Donaruma zaražen korona virusom

Pozitivan i Norvežanin Hauge.

Fudbalski velikan Milan saopštio je danas da su golman Đanluiđi Donaruma i vezista Jens Peter Hauge zaraženi korona virusom.

Kako se navodi u saopštenju kluba, zaražena su još tri člana prvog tima, a dodaje se da su da stu to rezultati testova koji su rađeni u sinoć i da su nalazi Donarume i Haugea pokazali prisustvo virusa.

BREAKING: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << AC Milan have announced that Gianluigi Donnarumma & Jens Petter Hauge have tested positive for Covid-19

Get well soon 🙏 pic.twitter.com/vDSO73qoNL

— Italian Football TV (@IFTVofficial) October 26, 2020

Saopšteno je i da nemaju simptome i da su u kućnoj izolaciji, kao i da su ostali članovi danas ponovo testirani i da su svi nalazi negativni.

Milan ima perfektan start sezone - četiri pobede u četiri kola Serije A, a večeras (20.45) očekuje ga još jedan veliki ispit jer mu u goste dolazi Roma. Kec na Rosonere je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Roma.

Fudbaleri Milana večeras od 21 sati igraju protiv Rome u petom kolu Serije A.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gotovo cela ekipa Ređane zaražena korona virusom, 21 fudbaler

Izvor: Danas, 26.Okt.2020

Italijanski drugoligaški fudbalski klub Ređana saopštio je danas da je 21 igrač zaražen korona virusom, uz još šest članova ekipe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.