MELANIJA SE OBRUŠILA NA BAJDENA: Na predizbornom skupu u Pensilvaniji žestoko napala Trampovog protivkandidata

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 01:05

MELANIJA SE OBRUŠILA NA BAJDENA: Na predizbornom skupu u Pensilvaniji žestoko napala Trampovog protivkandidata

Melanija Tramp je kritikovala Bajdenov "socijalistički program"

Prva dama SAD Melanija Tramp održala je nedaleko od Filadelfije svoj prvi samostalni predizborni skup podrške suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Tokom svog govora, Melanija Tramp se pred nekoliko stotina pristalica obrušila na demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena i medije, hvaleći dosadašnji učinak svog supruga.

Prva dama je, braneći Trampov pristup u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa, nastojala da minimizira rizike koje je pred američko društvo postavila epidemija u kojoj je, do sada 226.000 Amerikanaca izgubilo život.

Ona je pokušala da optuži demokrate jer su, prema njenim rečima, postavili svoje lične interese ispred dobrobiti američkog naroda i fokusirali se na "lažne zahteve za opoziv predsednika", umesto na epidemiju korona virusa.

i osula paljbu na medije optuživši ih da se bave "besmislenim tračevima i dvorskim intrigama" u Beloj kući.

- Bajdenova politika i socijalistički program samo će uništiti Ameriku i sve što je urađeno u protekle četiri godine. Moramo da sačuvamo Donalda u Beloj kući da bi završio ono što je započeo, a naša zemlja nastavila da cveta. Mi se ne zatvaramo i ne krijemo u strahu kada je teško - rekla je između ostalog prva dama SAD.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MELANIJA ODRŽALA PREDIZBORNI SKUP U PENSILVANIJI Obrušila se na Bajdena i hvalila Trampa: Moramo da sačuvamo Donalda u Beloj kući

Izvor: Kurir, 28.Okt.2020

Prva dama SAD Melanija Tramp održala je u utorak u Pensilvaniji nedaleko od Filadelfije svoj prvi samostalni predizborni skup podrške suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.