Lončar: Broj zaraženih zavisi od našeg ponašanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 13:25

Lončar: Broj zaraženih zavisi od našeg ponašanja

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da broj zaraženih virusom korona isključivo zavisi od ponašanja pojedinca i da li se pridržavamo preporučenih mera.

"Ako imamo povećan broj obolelih to znači da se nismo pridržavali mera, ako se smanji broj to znači da je apel struke urodio plodom i da smo bili odgovorni", rekao je Lončar novinarima u Beogradu.

On je naglasio da je važno da se i dalje peru ruke, održava socijalna distanca i nosi maska u zatvorenom prostoru gde postoji rizik zaražavanja - prodavnice, javni prevoz.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lončar: Broj zaraženih zavisi od našeg ponašanja

Izvor: B92, 16.Jun.2020

Beograd -- Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da broj zaraženih koronavirusom isključivo zavisi od ponašanja pojedinaca i toga da li se pridržavamo preporučenih mera..."Ako imamo povećan broj obolelih, to znači da se nismo pridržavali mera, ako se smanji broj, to znači da je apel struke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.