Liga 1 prva završila sezonu, pa prva otvorila tribine za narednu

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2020, 23:39

Liga 1 prva završila sezonu, pa prva otvorila tribine za narednu

Maksimalno 5.000 ljudi na fudbalskim utakmicama u Francuskoj.

Francuska vlada ostavila je danas na snazi pravilo da do kraja avgusta na fudbalskoj utakmici može biti najviše pet hiljada ljudi.

Ministarka sporta Roksana Maračineanu je izjavila da je odluka doneta zbog porasta broja slučajeva zaraženih korona virusa u poslednje vreme u Francuskoj.

Dodala je da će lokalne vlasti imati mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da 15. avgusta povećaju kapacitet na nekim dogadjajima.

Samo 2.805 navijača prisustvovalo je utakmici finala Kupa Francuske između Pari Sen Žermena i Sent Etjena prošlog petka.

Navijači Sent Etjena nisu želeli da iskoriste svojih 900 ulaznica koliko su dobili.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Engleska odlučuje, povratak navijača za mesec dana?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2020, 11:25

"Vembli" će biti prvi test...Premijer liga se završila, titula šampiona je ubedljivo pripala Liverpulu tako da su "redsi" već bukirali svoje mesto u tradicionalnom Komjuniti šild meču koji otvara sezonu...Ime drugog rivala saznaćemo posle finala FA kupa između Čelsija i Arsenala koje je na programu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.