Izvor: Radio 021, 28.Feb.2020, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovi iz Crne Gore prema Italiji obustavljeni

Letovi iz Crne Gore prema severu Italije, ka Milanu i Bolonji, od sutra će privremeno biti obustavljeni, u cilju sprečavanja širenja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlje.

Zbog trenutne epidemiološke situacije koja vlada na severu Italije, Ministarstvo zdravlja je, na predlog Instituta za javno zdravlje, donelo naredbu o privremenoj zabrani putovanja ka i iz Crne Gore ka severu Italije.

Direktor Aerodoroma Crne Gore Danilo Orlandić rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da iz Crne Gore ka Italiji saobraćaju četiri avio kompanije Montenegro aerlajns, Al Italija, Viz eir, Rajaneir, koje lete ka ka Milanu, Bolonji i Rimu.

Privremenom merom, Ministarstvo zdravlja, suspenduje letove ka Milanu i Bolonji, a linija ka Rimu odvija se u normalnom saobraćaju, rekao je Orlandić, piše RTCG.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Crna Gora suspendovala letove ka sjeveru Italije

Izvor: Capital.ba, 29.Feb.2020, 17:59

PODGORICA, Crnogorske vlasti su od subote, radi sprečavanja širenja virusa korona, privremeno zabranile letove iz Crne Gore prema sjeveru Italije. “Zbog trenutne epidemiološke situacije koja vlada na sjeveru Italije Ministarstvo zdravlja je donijelo odluku o privremenoj zabrani putovanja iz Crne...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.