LOŠE VESTI IZ ŠPANIJE: Petorica fudbalera ima koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 19:28

LOŠE VESTI IZ ŠPANIJE: Petorica fudbalera ima koronu

A, delovalo je da se situacija poboljšava.

Istog dana kada su predstavnici La Lige odredili datum za nastavak elitnog španskog takmičenja (više pročitajte OVDE) sa pirinejskog poluostrva je stigla vest da su petorica fudbalera iz Primere i Segunde zaraženi korona virusom.

Španci navode da nijedan od njih petorice nije imao simptome i da će im shodno tome biti dozvoljeno da treniraju, naravno ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im nalazi na sledećim testiranjima budu negativni.

Ipak, iako javnost želi da zna o kojim fudbalerima je reč, La Liga je odlučila da njihova imena, kao i klubovi iz kojih dolaze ostanu u tajnosti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karmen Elektra, bivša supruga Denisa Rodmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.