LOŠE VESTI: De Rosi u bolnici zbog komplikacija sa koronom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021, 18:48

LOŠE VESTI: De Rosi u bolnici zbog komplikacija sa koronom!

Izdrži legendo!

Nekadašnji italijanski fudbaler Danijel De Rosi hospitalizovan je u petak nakon komplikacije izazvane korona virusom.

De Rosi je najveći deo svoje fudbalske karijere proveo u italijanskoj Romi za koju je igrao od 2001 do 2018 godine odakle je prešao u redove Boke Juniorsa u kojoj je i završio igračku karijeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Објава коју дели 433 (@433)

Legenda rimske vučice sćje takođe otpočeo i trenersku posao, spekulisalo se da bi mogao da preuzme upravo Romu ali je sve to ostalo na glasinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LOŠE VESTI: Čuveni fudbaler Rome primljen u bolnicu!

Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2021

Vezista je 17. godina karijere proveo u ekipu iz glavnog grada Italije. Legendarni Danijele De Rosi je hospitalizovan! U petak je tokom dana došlo do komplikacija prouzrokovanih COVID-19 virusom. Trenutno nema detaljnijih informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Bivši fudbaler je bio na okupljanju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.