Kreću kontrole - nemaš masku, kazna

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 07:24

Kreću kontrole - nemaš masku, kazna

Beograd -- U Beogradu, u kome je proglašena vanredna situacija zbog širenja korona virusa, od danas je obavezno nošenje zaštitne maske u javnom prevozu.

Prema najavama čelnika grada, sprovođenje ove odluke kontrolisaće Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja, u čemu će asistirati Komunalna milicija.

Za nepoštovanje odluke o obaveznom nošenju maski u javnom prevozu, donete u okviru mera u borbi protiv širenja korona virusa, predviđena je novčana kazna od 5.000 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obavezno nošenje maske u javnom prevozu u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2020

BEOGRAD - U Beogradu je od danas obavezno nošenje zaštitne maske u javnom prevozu, a za nepoštovanje odluke predviđena je kazna od 5.000 dinara /oko 80 KM/.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.