Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020, 07:01

Kreće avio-saobraćaj sa niškog aerodroma

Putnički avio-prevoz s niškog aerodroma "Konstantin Veliki" danas, 22. maja će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda.

Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije virusa korona.

Mađarska kompanija "Viz er" je na svom sajtu najavila da će njen avion iz Dortmunda sleteti na niški aerodrom u 11:25 časova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pola sata kasnije krenuće nazad.

Ta kompanija letove na relaciji Dortmund-Niš ima petkom i ponedeljkom, a počela je prodaju karata za letove s niškog aerodroma do Beča - od 3. juna, kao i do Malmea, Memingena i Bazela - od 5. juna.

Nije poznato kada će avioni "Er Srbije" i irske niskobudžetne kompanije "Rajaner" ponovo početi da lete s niškog aerodroma.

Prvi put nakon ukidanja vanrednog stanja, kompanija Er Srbija obnovila je komercijalne letove, tako su juče sa beogradskog aeodroma "Nikola Tesla" poleteli avioni za Cirih i Frankfurt. U Er Srbiji kažu da će uskoro normalizovati rad, a putnike uveravaju da će probleme ubrzo rešiti.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE DVA MESECA PAUZE Od danas letovi sa niškog aerodroma

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa.

Nastavak na Blic...

Od danas letovi i sa "Konstantina Velikog"

Izvor: Kamatica.com, 22.Maj.2020

Putnički avio-prevoz s niškog aerodroma "Konstantin Veliki" danas, 22. maja će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda..

Nastavak na Kamatica.com...

OTVOREN NIŠKI AERODROM Poleteo prvi avion za Dortmund

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Letom na liniji Niš-Dortmund kompanije „Viz er“, danas je ponovo uspostavljen avio saobraćaj sa niškog civilnog aerodroma „Konstantin Veliki“. Avion iz Dortmunda sleteo je na Konstantin Veliki u 11.50 časova, odakle je u 13 časova poleteo ka Nemačkom gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.