Kraljevo: Za 24 sata 73 novozaraženih, preminula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 10:21

Kraljevo: Za 24 sata 73 novozaraženih, preminula jedna osoba

U Kraljevu je za 24 sata registrovano novih 73 slučajeva pozitivnih na virus korona, a u toku jučerašnjeg dana od posledica infekcije Covid 19 preminula je jedna osoba, kazao je za Tanjug koordinator kriznog štaba u tom gradu epidemiolog Radovan Čekanac.

Sa novozaraženim u gradu na Ibru je od početka epidemije zabeleženo ukupno 620 pozitivnih na virus korona, od čega samo od 17. juna 569.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Preminulih u Kraljevu od početka epidemije ima ukupno 17, od čega je bitku sa virusom korona u poslednjih mesec dana izgubilo 14 osoba.

Kada su u pitanju kapaciteti u bolnici, kako je naveo Čekanac, oni se polako popunjavaju, ali srećom ne u velikoj meri s obzirom na broj pozitivnih jer je došlo prvenstveno do eskalacije slučajeva sa lakšom kliničkom slikom koja se leči kod kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.