Kraljevo: Novozaraženih 34, preminule još dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 12:57

Kraljevo: Novozaraženih 34, preminule još dve osobe

Od 44 testirana uzorka na teritoriji grada Kraljeva virus korona registrovan je kod 34 osobe, a nažalost u tom gradu, od posledica Covid 19, preminule su još dve osobe, podaci su gradskog štaba za vanredne situacije.

Od početka epidemije u gradu na Ibru registrovano je ukupno 385 osoba pozitivnih na virus korona, objavljeno je zvaničnom sajtu grada, a preminulo je 14 osoba.

Iz laboratorije "Vatreno oko" u Beogradu čekaju se rezultati testova za još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šest uzoraka.

Tokom vikenda neštoo manji broj ljudi se javio u kovid ambulantu, odnosno u subotu je pregledano 105, a u nedelju 106 pacijenata sa simptomima virusa korona.

U Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu, na infektivnom i internom odeljenju koje je prešlo u kovid sistem, hospitalizovano je 66 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Kraljevu i Gornjem Milanovcu preminule još ČETIRI OSOBE

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Od 44 testirana uzorka na teritoriji grada Kraljeva virus korona registrovan je kod 34 osobe, a nažalost u tom gradu, od posledica Covid 19, preminule su još dve osobe, podaci su gradskog štaba za vanredne situacije. U Kliničkom centru Kragujevac preminule su dve osobe iz Gornjeg Milanovca, od kojih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.