Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2020, 19:07

Kovid u opštini Vlasotince

VLASOTINCE

U poslednjih nedelju dana, u vlasotinačkom Domu zdravlja, na korona virus testiraju se samo pacijenti kojima je potreban drugi negativan nalaz da bi izašli iz izolacije. Novih pacijenata sa indikacijama za testiranje nema, kažu u ovoj ustanovi.

Kroz kovid ambulantu do sada je prošlo 2920 pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija.

Ukupno je testiran 1071 pacijent.

Štab >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za vanredne situacije raspolaže podacima prema kojima je 119 pacijenata registrovano kao pozitivno na virus korona.

Prvi potvrđeni slučaj zaraze u Vlasotincu registrovan je 25.marta. Od posledica infekcije ovim virusom, prema zvaničnim podacima, umrle su četiri osobe sa područja vlasotinačke opštine.

Ovim virusom bilo je inficirano i petoro zaposlenih u Domu zdravlja, navodi se u današnjem saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Smirivanje epidemije? U Vranju još JEDAN NOVOZARAŽENI

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jun.2020, 11:42

Prema zvaničnim podacima sa sajta Ministarstva zdravlja, u Vranju je u ponedeljak regostrovano još jedno lice zaraženo od virusa korona. Jučerašnji podaci pokazuju da je novotkrivenih slučajeva u Srbiji ukupno 17.   Najviše ih je u Beogradu – sedam, a zatim i u Nišu – dva.   U...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.