Korona virus u Vranju: Još jedan pozitivan, još dvoje izlečeno

Izvor: OkRadio.rs, 11.Apr.2020, 19:21

Korona virus u Vranju: Još jedan pozitivan, još dvoje izlečeno

Tokom jučerašnjeg dana, sa teritorije Grada Vranja poslato je 37 uzoraka sa sumnjom na virus Covid 19. Od ovih 37 uzoraka, utvrđeno je da je jedan bio pozitivan na koronavirus.    Dve osobe imaju i drugi negativni test i one se tretiraju kao izlečene, pa su poslate u kućnu izolaciju u trajanju od 14 dana.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Na koronavirus jedan pozitivan, dve osobe izlečene

Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2020, 09:45

VRANJE..Sa teritorije grada Vranja na osnovu poslednjih rezultata od 37 uzoraka koji su poslati na testiiranje jedan je pozitivan na koronavirus...Dve osobe su izlečene, s obzirom da su imale i drugi negativni test...Oni su poslati u kućnu izolaciju od 14 dana...Od pojave prvog slučaja na Covid 19,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.