Izvor: Radio 021, 25.Mar.2020, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korona virus: Serija Okružen mrtvima se pauzira na pretposlednjoj epizodi

Fanovi će morati da se strpe, pošto je finalna epizoda pomerena zbog pandemije korona virusa.

Gene Page/AMC

Fanovi serije Okružen mrtvima moraće da se strpe za finale sezone, pošto su producenti objavili da nisu uspeli da snime poslednju epizodu zbog pandemije korona virusa.

To znači da će se deseta sezona završiti pretposlednjom epizodom sledećeg meseca, ali planiraju da emituju finalnu epizodu kao specijal kasnije tokom godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Iz kompanije AMC, koja stoji iza serije o zombi apokalipsi, navode da je pandemija korona virusa „potpuno onemogućila" završavanje epizode na vreme.

Kako su se autoru stripa „Okružen mrtvima" smučili zombiji Korona virus jači i od Bonda: Premijera novog filma odložena za sedam meseci Netfliks smanjuje kvalitet protoka u Evropi

Deseta sezona počela je sa emitovanjem prošlog oktobra i sada će se završiti petog aprila.

„Skorašnji događaji su nažalost post produkciju finalne epizode desete sezone Okružen mrtvima učinili nemogućom, stoga će se sezona završiti 15. epizodom petog aprila", naveli su iz mreže.

Kada konačno stigne, tvorci serije obećavaju da će finale biti „epski triler prepun akcije i iznenađenja".

https://twitter.com/AMC_TV/status/1242562134392868864

Serija, koja se emituje već deset godina, lansirala je karijere Endrjua Linkolna, Normana Ridusa i Stivena Jena, kao i Čendlera Rigsa, Melise Mekbrajd, Loren Koan i Danaj Gurire.

Već je unapred obustavljeno snimanje 11 sezone, kako je TV industrija u Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u mnogim drugim zemljama, ranije odložila projekte zbog širenja korona virusa.

BBCŠTA SU SIMPTOMI? Kratak vodič MERE ZAŠTITE: Kako prati ruke DA LI ĆE BITI VAKCINA? Dosadašnji progres KOLIKA JE SMRTNOST? Saznajte više BBC

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.