Korona ušla u splitski zatvor - general JNA prebačen u bolnicu

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 13:22

Korona ušla u splitski zatvor - general JNA prebačen u bolnicu

Split -- General JNA Borislav Đukić, koji je nedavno u prvom stepenu osuđen na 10 godina zatvora zbog rušenja brane Peruća 1993, prebačen iz splitskog zatvora u bolniuc.

On je, kako navode hrvatski mediji, zaražen koronavirusom. Trenutno je u Kliničko bolničkom centru Split.

Dalmatinski portal je naveo da je general JNA iz zatvora u KBC prebačen juče, kao i da je prošle sedmice u zatvoru došlo do naglog širenja zaraze.

Ovaj portal navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre pet dana pozitivno bilo 30 pritvorenika i službenika, a sada je, prema podacima Ministarstva pravosuđa, pozitivnih čak 56 lica, od čega 41 pritvorenik, prenele su Večernje novosti.

"Jedna osoba lišena slobode hospitalizovana je u spoljnoj bolnici. Hospitalizacija je moguće povezana s pozitivnim testom na bolest kovid 19", odgovorili su iz Ministarstva pravosuđa na pitanje zbog čega je Đukić prebačen u bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.