Korona ušla u nekoliko vrtića u Novom Sadu: Zaraženo šestoro zaposlenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 08:53

Korona ušla u nekoliko vrtića u Novom Sadu: Zaraženo šestoro zaposlenih

- Zaposleni su na bolovanju. Prvi saradnici su testirani, u izolaciji su, neki su pozitivni, neki negativni - navela je Čonkić iz Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" iz Novog Sada.

Šestoro zaposlenih u nekoliko novosadskih vrtića zaraženo je korona virusom, ali među decom nema inficiranih, rekla je sinoć Branka Čonkić iz Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" iz Novog Sada.

Ona je dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su zaražene osobe u izolaciji.

- Zaposleni su na bolovanju. Prvi saradnici su testirani, u izolaciji su, neki su pozitivni, neki negativni - navela je Čonkić.

Dodala je da su deca obaveštena o situaciji.

U Republici Srbiji do 15 časova 30. oktobra 2020. godine registrovano je ukupno 43.137 potvrđenih slučajeva kovid 19.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 11.004 osobe od kojih je 1.545 pozitivno. U poslednja 24 sata preminulo je 5 osoba. Do 15 časova u Republici Srbiji na korona virus testirano je ukupno 1.329.100 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Na respiratorima je trenutno 47 pacijenata. Ukupan broj preminulih je 814.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.