Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 17:39

Korona ušla u Radnički: Pripreme odložene do daljeg

Nišlije očekuju da će uskoro svi iz kluba biti testiran

Dvojica fudbalera i jedan član strucnog štaba Radničkog iz Niša pozitivni su na virus korona, a još nekoliko igrača ima simptome, rekao je predsednik Skupštine niškog superligaša Radan Ilić, prenosi portal Južne vesti.

Klub se iz toga razloga obratio niškom Kriznom štabu i Institutu za javno zdravlje sa molbom da ih sve testiraju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Sem Kriznom štabu i Institutu za javno zdravlje, iz niškog kluba su se kako kaže Ilić, obratili i Fudbalskom savezu Srbije (FS S) za instrukcije.

Korona je ušla u Radnički i treba da nam omoguće da se svi testiraju, to je bio cilj. Sada je teže da se testiraju ljudi, ali to je bio naš apel i molba. Nećemo sazivati pripreme dok se ovo sve ne reši, hoćemo da budemo predostrožni“.

Brojni fudbalski klubovi širom Srbije su se suočili sa sličnim problemom. Javnosti je od ranije poznato da su petorica igrača Crvene zvezde bili pozitivni na virus korona, ali da su u međuvremenu ozdravili. U redovima Partizana virus COVID-19 dijagnostifikovan je kod Aleksandra Šćekića i mladog Lakčevića.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.