Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 15:06

Korona ušla i u Radnički: Nenad Gavrić preskače Javor i Radnik

Odustan i Pantelić, vraća se Nemanja Kojić

Ponovo virus korona uzima maha. Ušao je među košarkaše Borca, a registrovan je i među fudbalerima Radničkog, pošto je potvrđemp da je Nenad Gavrić pozitivan na redovnom testiranju.

Iskusni vezni ekipe sa Čaira moraće narednih 14 dana da provede u samoizolaciji, za njega je gotov ovaj takmičarski ciklus, do nove pauze u prvenstvu, što znači da će osim nedeljnog gostovanja Javoru u Ivanjici propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i meč sa Radnikom, narednog vikenda u Nišu.

Povoljna vest za trenera Milana Đuričića je da je Nemanja Kojić zabečio povredu zbog koje je propustio okršaj sa Partizanom, te će voditi napad gostiju u nedelju od 15 časova kraj Moravice.

Nama je ova utakmica važna, upravo zbog toga što dolazi posle trijumfa protiv Partizana i učinićemo sve da pobedimo. Neće biti lako, ali optimista sam. Atmosfera u ekipi je izuzetno a, kvalitetno smo radili tokom sedmice i spremni smo za izazov u Ivanjici“, pojasnio je Milan Đumi Đuričić, šef stručnog štaba Radničkog.

Njegov sastav je u ponedeljak prekinuo seriju od četiri utakmice bez slavlja, a sad ide na noge ekipi osokoljenoj remijem sa Crvenom zvezdom u minuloj rundi.

Igramo protiv Javora koji u poslednje vreme beleži i dobre i igre i rezultate. Vodi ih mlad i perspektivan trener i veoma su specifična ekipa. To je po konstituciji najkrupniji tim u ligi, a ja bih rekao da je to jedna tradicionalna selekcija ivanjičkog fudbala“, dopunio je Đuričić hvaleći kolegu Igora Bondžulića.

Duel sa Javorom zbog povrede će Dušan Pantelić, strelac za pobedu nad crno-belima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.