Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 14:21

Korona u čačanskom Borcu

Zarežen košarkaš i član radne zajednice

Prvo su u redovima Cedevita Olimpija morali da se bore sa virusom korona, potom se COVID-19 pojavio u Mornaru, Emanuel Teri je bio zaražen odmah posle potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom... Regoonalno takmičenje se i dalje igra, ali ABA liga je u velikim problemima.

Virus korona se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i u redovima Borca. Klub iz Čačka je u formi zvaničnog saopštenja obavestio javnost da je jedan od košarkaša prvog tima dobio pozitivan nalaz PCR testa. I da se trenutno nalazi u samoizloaciji.

“KK Borac, nakon testiranja igrača i članova stručnog štaba na prisustvo virusa COVID –19, po zdravstvenom protokolu ABA lige, a koje je ekipa odradila u petak, obaveštava javnost u Čačku, Srbiji, ali i regionu da su jedan igrač, kao i jedan član radne zajednice, pozitivni na virus COVID – 19.Kod pomenutih je utvrđeno asimptomatsko prisustvo virusa COVID – 19, zbog čega se oni nalaze u samoizolaciji”, piše u saopštenju čačanskog Borca.

U okviru petog kola Jadranske lige Borac iz Čačka bi u ponedeljak trebalo da gostuje FMP-u. Još nije pozanto hoće li taj duel biti odigran u predviđenom terminu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.