Izvor: Luftika.rs, 03.Avg.2020, 15:22

Korona u Novom Sadu: Na bolničkom lečenju 324 osobe, 10 manje u odnosu na pre 2 dana

U KC Vojvodine trenutno se na lečenju od virusa korone nalazi 300 osoba, od kojih je 22 na respiratorima.
U Vojnoj bolnici, koja je pretvorena u Covid centar, smeštena su još 24 zaražena, čija klinička slika zahteva lekarski nadzor.
To je 10 hospitalizovanih pacijenata manje u Novom Sadu u odnosu na poslednje podatke objavljene u subotu, 1. avgusta.
Nije poznato da li je u međuvremenu neki pacijent preminuo, ali nije poznat ni broj pacijenata koji su otpušteni iz ovih zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ustanova jer nadležni ne objavljuju ove podatke.
Dodajmo da sajt Instituta za javno zdravlje Vojvodine danas ponovo nije radio tokom prepodneva, a na sajtu je samo stajalo obaveštenje da je privremeno suspendovan iz tehničkih razloga. U pitanju je jedina ustanova u Novom Sadu preko čijeg sajta se zakazuje testiranje putnika na koronu, što sada nije bilo moguće učiniti. Inače, sajt Instituta proteklih dana skoro svakodnevno nije radio po nekoliko sati.
Međutim, i kada je sajt radio, nadležni ove ustanove su poslednje podatke o epidemiološkoj situaciji u Novom Sadu i Vojvodini objavili 27. jula.
Izvor: 021.rs
7 dana bez podataka o broju umrlih u Vojvodini, znamo samo da je KCV krcat

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prokupačkoj Bolnici najveći broj inficiranih u poslednjih mesec i više dana

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2020

Od 45 pacijenata, koliko se trenutno nalazi na Infektivnom odeljenju prokupačke Opšte bolnice, kod njih 29 je potvrđeno da su pozitivni na virus korona. Broj pozitivnih je za 4 više u odnosu na pre 2, ali i za 14 više u odnosu na period od pre 5 dana, kada je 29. jula u ovoj ustanovi zvanično potvrđeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

U leskovačkoj Covid bolnici na kiseoniku 69 osoba

Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2020

LESKOVAC..U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovano je 118 pacijenata. Novoprimljenih u odnosu na juče je 8, dok je jedan otpušten...U KC Niš upućen je jedan pacijent.  Na kiseoniku se nalazi 69 osoba...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.