Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2020, 13:52

Korona party: Snimak noćnog provoda u Beogradu žestoko razbesneo javnost (Video)

Društvene mreže preplavio je snimak sa jednog noćnog provoda u Beogradu, u kojem čak i u doba epidemije koronavirusa žurke “tuku” nesmanjenom žestinom.
Naime, na snimku se vidi veliko broj mlađih osoba ispred jednog od kafića na Novom Beogradu, a najnovije mere održavanja socijalne distance apsolutno su zanemarene.
Korona party pic.twitter.com/GWxbo2okdG
— Stonexman™🚴‍♂️ (@stonexman) >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << August 8, 2020

Najnoviji snimak izazvao je lavinu negativnih komentara na Tviteru.
– Meni kad vidim ovako nešto bude žao samo zdravstvenih radnika – napisala je korisnik ove društvne mreže pod nazivom Dobra Jela, a preneo Blic.
Podsetimo, u Beogradu su prošle nedelje na snagu stupile nove mere u borbi protv širenja korona virusa. Jedna od njih odnosi se na noćne klubove, koji neće raditi od 23 do 6 sati ujutru.
U zatvorenom prostoru je dozvoljeno da boravi najviše 100 gostiju, i obavezna je distanca od metar i po, dok je na otvorenom prostoru (na primer, bašte restorana) – dozvoljeno da boravi do 500 ljudi, ali takođe uz poštovanje razmaka.
Nekadašnje gimnazijalke o tajnim beogradskim žurkama 60-ih, čuvenim po bahanalijama i razvratu

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.