Korona odlaže najveći transfer Junajteda?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 14:24

Korona odlaže najveći transfer Junajteda?

Izgleda da će morati da sačekaju.

Nije tajna, meta broj jedan Mančester junajted je krilni fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo.

Mladi Englez je u Nemačkoj izrastao u jednog od najtalentovanijih igrača na planeti, podsetimo da su ga "Milioneri" otkupili od Mančester sitija za oko sedam miliona evra.

Sada je njegova cena daleko veća, Dortmund ga neće pustiti da ide za manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 100 miliona evra.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, prate ga i Čelsi i Liverpul, ali je favorit za njegov potpis Mančester junajted.

Ipak, iako su se "Đavoli" spremali da ga na leto presele u svoje redove, sva je prilika da će morati da sačekaju.

Naime, prekid sezone doveo je do velikih finansijskih gubitaka, pa je pitanje da li su na "Old Trafordu" spremni da izdvoje toliko novac, sve i da ga imaju.

Ako bi uspeli da "se skrpe" i plate pomenuti 100 miliona Dortmundu, boje se da bi poslali pogrešnu sliku u javnost, odlično su se pokazali u borbi protiv koronavirusa, pomagali su na sve načine na koje su mogli, pa se veruje da bi imidž kluba bio narušen ukoliko bi već ovog leta izdvojili toliku sumu za pojačanje.

Dortmundu se ne žuri, već planiraju narednu sezonu sa Sančom u timu, pa je utisak da će čitav transfer biti odložen za naredno leto.

Mladi fudbaler ima ugovor sa klubom sa "Signal Iduna Parka" do leta 2022. godine, pa bi narednog leta mogao da bude i nešto jeftiniji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler Čelsija ozbiljno razmatra ponudu gradskog rivala!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 10:18

Hoće li ostati u Londonu i promeniti boje?..Čelsi će ovog leta ostati bez dvojice prvotimaca, klub će po isteku ugovora napustiti Vilijan i Pedro...Lampard želi da podmladi ekipu, generalno je i pravilo kluba da se igračima starijim od 30 godina ne nudi više od jednogodišnjeg ugovora, pa će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.