Korona ne može da preživi kvalitetnu dezinfekciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2020, 09:43

Korona ne može da preživi kvalitetnu dezinfekciju

Koronavirus ne može da preživi kvalitetnu dezinfekciju, predočila je načelnica ruske sanitarne inspekcije Ana Popova.

"Svako sredstvo za dezinfekciju, u validnoj koncentraciji, smrtonosno je za korona virus. U tom smislu, nije važno koju supstancu koristimo za dezinfekciju površina kojima se služimo, sve dok zaista koristimo kvalitetno sredstvo za dezinfekciju", rekla je Popova za ruski Kanal 1, prenosi TASS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koronavirus ne može da preživi kvalitetnu dezinfekciju

Izvor: B92, 03.Avg.2020

Koronavirus ne može da preživi kvalitetnu dezinfekciju, predočila je načelnica ruske sanitarne inspekcije Ana Popova..."Svako sredstvo za dezinfekciju, u validnoj koncentraciji, smrtonosno je za koronavirus", rekla je Popova za ruski Kanal 1, prenosi TAS...Ona je dodala da u tom smislu nije važno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.