Korona napala, Ruštu Redžber odbranio

Izvor: RTS, 02.Apr.2020, 17:58

Korona napala, Ruštu Redžber odbranio

Čuveni turski golman Ruštu Redžber, rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju te zemlje, uspešno se oporavlja od koronavirusa.
Kako je objavila njegova supruga Isil, stanje 46-godišnjeg bivšeg čuvara mreže Antalije, Fenerbahčea, Barselone i Bešiktaša, je bolje i nije više na intenzivnoj nezi.

Pojedini turski mediji preneli su da ga je upravo supruga i zarazila, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer nije bila u samoizolaciji po povratku iz SAD. 
Međutim, ona je takve navode demantovala.
Redžber je sa Turskom stigao do trećeg mesta na Mundijalu 2002, a tri puta je učestvovao na Evropskim prvenstvima, a branio je za Antaliju, Fenerbahče, Bešiktaš i Barselonu.
Koronaviurs mu je dijagnostikovan tokom proteklog vikenda.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruštu Redžber bolje, nije više na intenzivnoj nezi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020

Čuveni turski golman Ruštu Redžber, rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju te zemlje, oporavlja se od korona virusa i trenutno je u boljem stanju...Kako je objavila njegova supruga Isil, stanje 46-godišnjeg bivšeg čuvara mreže Antalije, Fenerbahčea, Barselone i Bešiktaša, je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.