Korona i u Nišu, Radnički se oglasio zvaničnim saopštenjem!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 11:27

Korona i u Nišu, Radnički se oglasio zvaničnim saopštenjem!

Još sedmorica imaju simptome nalik virusu, hoće li FSS reagovati?

Za manje od mesec dana očekuje se početak nove sezone u Superligi Srbije, ali je problem zbog koronavirusa sve veći.

Sportski žurnal prenosi da su čak trojica članova Radničkog iz Niša pozitivni na koronavirus.

Isti izvor navodi da se radi o fudbalerima Stefanu Mihajloviću i Nikoli Čumiću, kao i članu stručnog štaba Davoru Berberu.

Stoga su Nišlije i uputile poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << apel FSS, Kriznom štabu grada Niša, Batutu i gradonačelniku Bulatoviću.

"Poštovani, Radnički ima u prvom timu dvojicu inficiranih igrača COVID-19, Stefana Mihajlovića i Nikolu Čumića, kao i jednog od članova stručnog štaba trenera Davora Berbera. Takođe, još sedmorica fudbalera javila su se klubu da osećaju simptome koji ukazuju na korona virus. Kako pripreme za novu sezonu počinju u celoj Srbiji, molimo vas da nam u skladu sa zakonskim mogućnostima i vašim ovlašćenjima omogućite testiranje celog tima da bismo moglo da izolujemo one koji imaju virus i pozitivni su i kako bi sprečili širenje epidemije, jer nam je zdravlje najvažnije. Ne želimo da izlažemo opasnosti nijednog pojedinca. Takođe, molimo vas da nam uputite i upustva i instrukcije kako da se ponašamo i kako da postupamo u ovoj situaciji", stoji u pismu kluba sa juga Srbije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apel sa Čaira: Molimo vas, testirajte nas

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020

Dvojica obolelih igrača – jedan je navodno Nikola Čumić, koji i nije u Nišu? – a još sedmorica sa simptomima..Kako vreme odmiče sve se više čini da bi nova sezona u Superligi ipak mogla da bude odložena sa 1. avgusta. Većina ekipa odustala je od priprema na Zlatiboru, dok nam iz Niša stiže...

Nastavak na MozzartSport.com...

Radnički MOLI za testove: Trojica zaraženih, a sedmorica imaju simptome

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2020

Klub iz Niša traži testove kako bi mogli da izoluju zaražene i počnu pripreme sa zdravim igračima. Posle petorice u Crvenoj zvezdi, trojice u Spartaku i dvojice u Partizanu, saznali smo i da pozitivnih na COVID-19 ima i u Radničkom. "Sportski žurnal" prenosi da su inficirani Stefan Mihajlović...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.