Korona-brojke miruju

Izvor: B92, 10.Jun.2021, 15:09

Korona-brojke miruju

U Srbiji je do poslednjeg preseka potvrđeno da ima još 210 novoobolelih od kovida 19, dok je od posledica ove bolesti preminulo 7 osoba.

Na respiratorima se nalazi 20 osoba.

Podsetimo, juče je na virus korona bilo testirano 9.390 osoba, od kojih je pozitivno bilo 198.

Preminulo je osam osoba, dok je na respiratorima bilo 20 osoba.

Zoran Radojičić izjavio je da je na prethodnoj sednici Kriznog štaba bilo reči o tome da je za ublažavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mera potrebno da se vakciniše 50 odsto stanovništva.

Gradonačelnik Beograda dodao je i da je potrebno da bude manje od 100 pozitivnih na koronavirus dnevno.

Statistički pokazatelji ukazuju da smo blizu toga, ali je u ovom trenutku značajno ponovo naglasiti važnost vakcinacije, rekao je Radojičić gostujući na TV Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi korona-presek: Brojevi padaju

Izvor: B92, 11.Jun.2021, 15:02

U Srbiji je do poslednjeg preseka potvrđeno da ima još 172 novoobolela od kovida 19, dok je od posledica ove bolesti preminulo šest osoba...U Srbiji su do sada ukupno testirana 4.259.803 građanina, a u poslednja 24 sata testirano ih je 9.895...Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.