Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2021, 17:18

Korona brojke: Dve osobe preminule, tri opštine bez novih zaražavanja

VRANJE-VLADIČUN HAN-SURDULICA-BOSILEGRAD

Sa koronom i upalom pluća u kovid bolnicama Zdravstvenog centra  Vranje hospitalizovana su 63 pacijenta. Na kiseoniku je 48 bolesnika.

Dve osobe su premunule u poslednja 24 sata, tako da je u decembru bitku sa koronom izgubilo devet osoba, podaci su Zdravstvenog centra.

Na bolničko lečenje primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je jedan pacijent, a otpuštena su tri. Ostala je 95 slobodnih mesta.

U Kovid ambulanti ATD, u nedelju, je bilo 49 prvih, od ukupno 77 pregleda.

Pregledano je i 28 dece u Kovd ambulanti za decu. Brzim testom je bilo obuhvaćeno 25 dece, pozitivna su dva deteta uzrasta do sedam godina i troje do 19 godina.

Gradski štab za vanredne situacije saopštio je da je na kovid-19 testirano 156 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

Registrovano je 28 građana koji su pozitivni na korona virusom. U Vranju je 18 novoinficiranih, Vladičinom Hanu četiri, dok su u  Surdulici i Bosilegradu otkrivena po tri nova slučaja zaražavanja.

Preševo, Bujanovac i Trgovište nisu imali nove osoba koje su pozitivne na virus.

U Galeriji Narodnog muzeja gde je smešten glavni vakcinalni punt, u toku jučerašnjeg dana, vakcinisana je 81 osoba iz Srbije i osam državljana Severne Makedonije.

Do sada je u Vranju imunizovano ukupno 112.818 ljudi.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.