Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 12:40

Korona alarm u Rusiji: Mostovoj napustio reprezentaciju zbog pozitivnog testa

Zameniće ga Roman Evgenijev

Alarm u reprezentaciji Rusije. Na dan početka Evropskog prvenstva tabor Baćuški je zbog pozitivnog testa na korona virus napustio Andrej Mostovoj.

Umesto krilnog fudbalera Zenita selektor Stanislav Čerčešov je u reprezentaciju pozvao defanzivca moskovskog Dinama Romana Evgenjeva, koji je do sada zabeležio samo jedan nastup za državni tim.

Evgenjev se u maju našao na širem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spisku selektora Čerčešova od 30 kandidata, ali je tokom "seče" izostao sa spiska putnika na kontinentalnu smotru. Na kraju će ipak imati priliku da bude deo Evropskog prvenstva.

Rusija prvi meč na turniru igra u subotu od 21.00 protiv Belgije, a preostali rivali u Grupi B biće joj Danska i Finska.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.