Kon: Politizacija nije dobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 16:21

Kon: Politizacija nije dobra

Politizacija me lično uopšte ne interesuje, ali nije dobra u situaciji kada se Srbija bori sa virusom korona, rekao je danas epidemiolog Predrag Kon.

Rekao je da ne želi da se stavlja na bilo čiju stranu, ali i dodao da ga uopšte ne brine da li ga drugi svrstavaju "ovde ili onde".

"Uopšte se ne brinem oko toga. Interesuje me samo epidemiologija. Znam da politizacija nije dobra i tu je kraj mog razmišljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o tome", rekao je Kon na konferenciji u Palati Srbija upitan da li mu smetaju politizovana pitanja.

“Razumem da je politizacija sastavni deo društva. Trpim kao i mnogi drugi i razumem, ali nemam nikakvu emociju po tom pitanju”, rekao je Kon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.