Kon: Moja blanko ostavka je na stolu

Izvor: B92, 03.Apr.2021, 21:04

Kon: Moja blanko ostavka je na stolu

Epidemilog dr Predrag Kon poručio je da

"Popuštanja mera nema. Moja blanko ostavka je tu i podrazumeva da je urađeno nešto što je urađeno protivno razumu. To se nije desilo. Da li neko misli da će korona proći ako ja dam ostavku", pita se Kon.

Epidemiolog je naglasio da ostavku treba da daju oni koji kontrolišu poštovanje mera, a ne on.

"Doneli smo meru da se nose maske na pešačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelazu, ali je onda ukinuta. Sada je svuda u svetu ta mera na snazi. Da li sam onda ja za to kriv", rekao je Kon za "Kurir" i shvatio da preporučene mere ne donose ništa jer se pokazalo kako se ponašamo u tom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Ostavke neka daju oni komunalni policajci, a ne ja

Izvor: Luftika.rs, 03.Apr.2021

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da popuštanja epidemioloških mera nema i osvrnuo se na ranije najave da će napustiti Krizni štab ako do toga dođe, prenosi Tanjug.. “Popuštanja mera nema. Moja blanko ostavka je tu i podrazumeva da je urađeno nešto što je urađeno protivno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.