Komšije otvaraju tržne centre posle 70 dana

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 09:15

Komšije otvaraju tržne centre posle 70 dana

Sarajevo -- Tržni centri u BiH danas će ponovo biti otvoreni, 70 dana nakon što su zatvoreni kako bi se sprečilo širenje novog korona virusa.

To je na jučerašnjoj sednici odlučio Federalni štab civilne zaštite, prenosi sarajevski portal Klix.

Odlukom je dozvoljeno otvaranje svih privrednih subjekata koji se nalaze u tržnim centrima, trgovinama, ugostiteljskim objektima i drugima.

Prema odluci Federalnog štaba civilne zaštite, u zatvorenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prostoru ugostiteljskih objekata moći će da se boravi uz pridržavanje mera zaštite i držanja socijalne distance. Štab je odluku o zatvaranju doneo 18. marta, nakon proglašenja stanja nesreće zbog pandemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.