Komemorativni skup posvećen niškom akademiku Ninoslavu Stojadinoviću

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2021, 13:01

Komemorativni skup posvećen niškom akademiku Ninoslavu Stojadinoviću

Skup posvećen ličnosti i delu redovnog člana Srpske akademije nauka i umetnosti Ninoslava Stojadinovića, koji je preminuo u decembru prošle godine od posledica infekcije virusom korona, održaće se u sredu, 16. juna, od 12 sati u Svečanoj sali SANU u Beogradu.

Na skupu će govoriti profesor Elektronskog fakulteta u Nišu dr Danijel Danković, dopisni član SANU Slobodan Vukosavić, kao i akademici Dejan Popović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Gradimir Milovanović.

Profesor doktor Ninoslav Stojadinović bio je predsednik niškog ogranka SANU od 2016. do 2020. godine. Bio je akademik, profesor i dekan Elektronskog fakulteta, poslanik, ambasador i urednik naučnih časopisa, ali i dobitnik prestižnih nagrada Međunarodnog udruženja inženjera elektronike (IEEE).

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.