Izvor: Istinomer.rs, 02.Apr.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko su istinite izjave političara? #Kviz

Danas je Internacionalni dan fektčekera. Obeležavamo ga u vreme kada smo zbog pandemije korona virusa okruženi velikom količinom dezinformacija i lažnih vesti. Korona virus je glavna tema i u Srbiji, pa smo i od političara i struke mogli da čujemo mnogo tvrdnji na ovu temu. Koliko su njihove izjave istinite? Rešite kviz i saznajte!
The post Koliko su istinite izjave političara? #Kviz appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

FAKAT: O sazivanju sednice parlamenta za vreme vanrednog stanja

Izvor: Istinomer.rs, 02.Apr.2020

Kako je Istinomer ocenio tvrdnju predsednice Narodne skupštine Srbije Maje Gojković da je saziv parlamenta onemogućen zbog zabrane skupova više od 50 ljudi? Da li je tačna izjava člana kriznog štaba za suzbijanje korona virusa pulmologa dr Branimira Nestorovića o tome da ovaj virus ne napada...

Nastavak na Istinomer.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.