Klop i momci dobili pojačanje od 50 miliona funti! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 16:36

Klop i momci dobili "pojačanje" od 50 miliona funti! (video)

Klop i igrači dobijaju novo omiljeno mesto.

Malo su čekali duže zbog pandemije korona virusa, ali stručni štab i fudbaleri Liverpula su dobili novi dom.

Kako je i najavljeno, francuska osiguravajuća kuća AXA je sponzorisala izgradnju novog trening centra šampiona Premijer lige. "Redsi" se sele iz Melvuda u Kirkbi.

U novu trening bazu uloženo je 50 miliona funti, trening centar obuhvata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << površinu od 9200 kvadratnih metara. Novi AXA trening centra imaće tri fudbalska terena, onda posebni predeo za golmana i zagrevanje. Tu su i dve terena, bazen, hidroterapija i baza za rehabilitaciju igrača.

Kako će AXA centar izgledati možete videti na tvitu ispod a useljenje sledi počekom novembra meseca.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop i fudbaleri Liverpula oduševljeni investicijom od 50 miliona funti! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020

"Redsi" unparedili uslove...Malo su čekali duže zbog pandemije korona virusa, ali stručni štab i fudbaleri Liverpula su dobili novi dom...Kako je i najavljeno, francuska osiguravajuća kuća AXA je sponzorisala izgradnju novog trening centra šampiona Premijer lige. "Redsi" se sele iz Melvuda u Kirkbi...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.