Kisić: Relativna stagnacija broja obolelih govori da smo na dobrom putu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jul.2020, 12:08

Kisić: Relativna stagnacija broja obolelih govori da smo na dobrom putu

Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je situacija u Srbiji sa korona virusom i dalje nestabilna. "Vidimo da nije došlo do eksplozivnog porasta, očigledno je potrebno izvesno vreme da vidimo silazni trend. I relativna stagnacija broja obolelih ovih dana jeste nešto što nam govori da smo na dobrom putu", rekla je Kisić Tepavčević za TV Prva.   Kaže da brojevi ukazuju na značajnu raširenost i transmisiju virusa u populaciji i poručila da sada više nego ikad treba da damo sve od sebe da zaustavimo put virusa. Ona je napomenula da je neophodno da prođe određeno vreme da bi...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kisić Tepavčević otkrila kada bi moglo da dođe do PADA BROJA obolelih od korona virusa

Izvor: Blic, 18.Jul.2020

Epidemilolog i zamenica direktora Instituta za javno zdravlje ''Batut'' Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da bi pad broja obolelih od korona virusa mogao da se očekuje do kraja sledeće sedmice ako svi nastave da se ponašaju odgovorno i savesno i pridržavaju se obaveznih mera prevencije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.