Kakva sudbina čeka Tur dFrans?

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 19:07

Kakva sudbina čeka Tur d'Frans?

Biciklisti se nadaju pozitivnom ishodu.

Britanski biciklista Gerent Tomas rekao je danas da se i dalje nada da bi Trka oko Francuske mogla da se održi u nekom trenutku ove godine.

Tur d'Frans, koji bi trebalo da se održi od 27. juna do 19. jula, tek treba da se otkaže ili odloži zbog pandemije korona virusa.

"Očigledno je da postoje važnije stvari koje je potrebno prvo rešiti, ali čim budemo sigurni voleli bismo da se to dogodi", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Tomas Radio Bi-Bi-Si.

"Nadam se da će se Tur održati u nekom trenutku", dodao je šampion najprestižnije biciklističke trke iz 2018. godine.

On je, takođe, najavio i dobrotvornu trku - u svojoj garaži - u znak podrške britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NADA POSLEDNJA UMIRE! Tomas se i dalje nada da će se Tur d'Frans održati ove godine!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2020

Britanski biciklista Gerent Tomas rekao je danas da se i dalje nada da bi Trka oko Francuske mogla da se održi u nekom trenutku ove godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.