Kakva će biti interesovanja putnika u budućnosti?

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Nov.2020, 18:10

Kakva će biti interesovanja putnika u budućnosti?

Putovanja nakon 2020. godine i pandemije izgledaće sasvim drugačije.

 
Korona virus je promenio sve, a putovanja su bila prva na udaru. Međutim, želja za putovanjima ne prestaje, samo se destinacije menjaju, ali i način putovanja. Sigurno je da više ništa neće biti isto.
 
Kako će izgledati putnik sutrašnjice? Na ovo pitanje od milion dolara Euronews ima odgovor. Dakle, portal je predstavio očekivanja budućih putovanja, a budući putnik će želeti pre svega da živi kao meštanin i da se što više stopi u različite kulture i običaje.
 
Ovaj putnik, koji generički obihvata i ženski rod, želeće da pobegne daleko od gradova i gradske gužve i da ode u manja i ruralna...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.