Izvor: Domino Magazin, 05.Apr.2020, 21:59

Kako prepoznati lažne hirurške maske za lice? Pojavili se falsifikati.

Kako prepoznati lažne hirurške maske za lice? Sad se možda pitate šta su uopšte lažne hirurške maske za lice? Pa, imamo loše vesti. Baš kao što se falsifikuju druge stvari, tako se falsifikuju i danas najtraženiji proizvodi na svetu a to su upravo maske za lice koje štite od korona virusa. Christian Dior, Chanel, Gucci, […] The post Kako prepoznati lažne hirurške maske za lice? Pojavili se falsifikati. appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Maske za lice – Sve što ste hteli da znate a niste imali koga da pitate

Izvor: Domino Magazin, 06.Apr.2020, 20:53

Informacije sustižu jedna drugu važne za sprečavanje širenja epidemije virusa korona. Tako je i sa maskama, Neki kažu da moraju da se nose, drugi ne preporučuju i kao one ne štite. Ovo je sve što bi trebalo da znate o maskama. U časopisu Nature objavljena su najnovija istraživanja o tome koliko...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.