Izvor: Blic, 25.Jan.2021, 12:38

Kako je Novosađanka koja je donela NOVI SOJ došla u Srbiju 31. decembra, a sad je otkrivena mutacija: Dr Tiodorović: "To nije postupak koji može tako brzo da se uradi"

Novosađanka koja je donela novi, britanski soj korona virusa u Srbiju stigla je u našu zemlju 31. decembra, a mutacija je otkrivena nakon desetak dana. Bez obzira na to, prof. dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korone, kaže da ga ona nije u međuvremenu raširila i da su pronađeni svi njeni kontakti, ali ističe da je pojava novog soja u našoj zemlji razlog više da se ne popuštaju postojeće mere protiv korona virusa, jer je realno očekivati još novih slučajeva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"U SRBIJI NEMA MESTI PANICI OD NOVOG SOJA VIRUSA" Dr Đerlek poziva samo na opreznost i ozbiljnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021

Đerlek smatra da nema mesta panici vezano za britanski soj virusa otkriven juče u našoj zemlji..Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Ðerlek tvrdi da nema mesta panici zbog novog soja virusa korona koji je registrovan u Srbiji, te poziva samo na opreznost i ozbiljnost...On je danas rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.