Kako će izgledati skijaška sezona u doba korone?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 19:08

Kako će izgledati skijaška sezona u doba korone?

Sve trke u okviru predstojećeg Svetskog kupa u skijanju u Švajcarskoj biće održane bez prisustva publike, saopštila je danas tamošnja skijaška federacija.

Švajcarska skijaška federacija saopštila je da sarađuje sa lokalnim organizatorima na održavanju trka bez publike, zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom u toj zemlji.

Prethodnih godina više od 30.000 gledalaca je prisustvovalo takmičenjima veleslaloma u Adelbodenu i spustu u Vengenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pored tih takmičenja, na programu u Švajcarskoj će biti i trke za žene u Sent Moricu i Kran Montani, finale Svetskog kupa u Lencerhajdu i takmičenje u ski skokovima u Englebergu.

Nova sezona Svetskog kupa u skijanju počinje ovog vikenda u austrijskom Zeldenu kada su na rasporedu veleslalomske trke u obe konkurencije.

-
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Švajcarska planira održavanje skijaških takmičenja bez publike

Izvor: B92, 16.Okt.2020

Sve trke u okviru predstojećeg Svetskog kupa u skijanju u Švajcarskoj biće održane bez prisustva publike, saopštila je tamošnja skijaška federacija...Švajcarska skijaška federacija saopštila je da sarađuje sa lokalnim organizatorima na održavanju trka bez publike, zbog velikog broja zaraženih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.