KRIZNI ŠTAB DONEO ODLUKU! Za vikend sve se zatvara posle 14 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 10:38

KRIZNI ŠTAB DONEO ODLUKU! Za vikend sve se zatvara posle 14 časova

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa održana je jutros u 8 časova u Palati Srbija.

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona upravo je završena.

Kako se saznaje, za vikend će sve raditi do 14 časova, osim prehrambenih radnji i apoteka, medicniskih ordinacija i laboratorija.

Pumpe će posle 14 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti otvorene samo za točenje goriva.

Uslužne delatnosti će moći da rade do 20 časova, ali će detalji biti precizirani u 15 časova, na konferenciji Kriznog štaba.

Takođe, biće zatvoreni kafići i u svim ski-centrima - neće raditi uopšte, a na otvorenom do 14 časova. Predlog Kriznog štaba se šalje Vladi Srbije, a zvanična odluka će biti saopštena u 15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija pooštrava mjere?

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021

BEOGRAD - Sjednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, koja je počela jutros u osam i od koje se očekivalo da pojasni koje mjere se zaoštravaju, završena je.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NAJNOVIJI PODACI! Još 3.339 inficiranih kovidom, preminulo 16 lica: Za vikend se sve zatvara posle 14 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021

Najnoviji podaci o korona virusu u Srbiji...Korona virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 3.339 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 16 pacijenata...Testirano je 14.128 osoba...Na respiratoru su 159 pacijenta...Za vikend se sve zatvara posle 14 časova..Sednica Kriznog štaba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.