KORONA VIRUS IM NE MOŽE NIŠTA! Zahvaljujući vrednim radnicima u Miloševoj Crnući niču novi kilometri asfalta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 14:21

KORONA VIRUS IM NE MOŽE NIŠTA! Zahvaljujući vrednim radnicima u Miloševoj Crnući niču novi kilometri asfalta (FOTO)

Počelo je asfaltiranje na jednom od tri puta koja se rade u ovoj građevinskoj sezoni

U gružanskom kraju danas je počelo asfaltiranje na jednom od tri puta koja se rade u ovoj građevinskoj sezoni, a reč je o loklanom putu u MZ Lipovac.

Ova deonica je dugačka 1.190 metara, a širina asfalta je od 3,5 do 4 metra, u zavisnosti od postojeće širine i mogućnosti za izvođenje radova na terenu. Nakon ranije asfaltiranih deonica u dužini od 1270 metara koje su asfaltirane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 2017. godini, Lipovac je sada dobio asfalt kroz celo selo.

- U međuvremenu smo uradili i deonicu u Donjoj Crnući dužine 660 metara, širine kolovoza 3 metra sa bankinama od 25 cm. Imamo još i deonicu u Gornjoj Crnući, dužine 800 metara. Planirano je da u utorak asfaltiramo taj deo - reči su Miroslava Aleksića, poslovođe AR gradnje.

Sve tri deonice su lokalni putevi: MZ Lipovac, Gornja Crnuća - Svračkovci, Donja Crnuća - Dom - Sušilo. Sredstva u iznosu od približno 16 miliona dinara, lokalna samouprava finansirala je u potpunosti, a izvođač radova na pomenutim putnim pravcima je preduzeće AR gradnja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.