KORONA UŠLA MEĐU ZVEZDAŠE: Ovo je SPISAK igrača koji ne idu u Razgrad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 20:03

KORONA UŠLA MEĐU ZVEZDAŠE: Ovo je SPISAK igrača koji ne idu u Razgrad!

Problemi pred meč 2. kola Lige Evrope.

Crvena zvezda ima četvoricu fudbalera zaraženih korona virusom i oni neće putovati u Bugarsku na meč 2. kola Lige Evrope protiv Ludogoreca.

Mučio se Liverpul u prvom kolu protiv Milana i slavio sa 3:2, a ako večeras (21.00) kao gost savlada Porto biće blizu osmine finala. Kvota na dvojku je 1,75, na duplu šansu 1X 2,20, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Porto - Liverpul.

Na tom spisku su: kapiten crveno-belih Milan Borjan, Aleksandar Katai, Miloš Degenek i Aleksandar Dragović koji su zaraženi Kovidom-19.

Na taj način, šef stručnog štaba srpskog šampiona Dejan Stanković neće moći da računa na kvartet najboljih fudbalera pred gostovanje u Razgradu, dok će ostatak tima u sredu pre puta biti još jednom biti testiran.

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da su četvorica naših fudbalera pozitivni na korona virus, to su Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai.

🔴⚪#fkczhttps://t.co/Ab8U0d1OPd

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) September 28, 2021

- U sklopu redovnog testiranja naših fudbalera koje klub obavlja svakog utorka i petka i koje je odrađeno ovog jutra rezultati su pokazali da je pomenuta četvorka pozitivna na korona virus i da neće putovati u Bugarsku. Ostatak ekipe je nastavio da trenira normalno i da se sprema za meč sa Ludogorecom. Borjan, Degenek, Dragović i Katai se osećaju dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima - piše u saopštenju crveno-belih.

Inače, prvak Srbije je prošle nedelje odložio prvenstveni duel protiv Voždovca zbog "pojave slučajeva stomačnog virusa" u timu, međutim, sada se ispostavlja da su problemi znatno ozbiljniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.