KORONA UGASILA ŽIVOT JOŠ JEDNOG ZDRAVSTVENOG RADNIKA: Preminuo doktor Đuro Vojnović

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 13:48

KORONA UGASILA ŽIVOT JOŠ JEDNOG ZDRAVSTVENOG RADNIKA: Preminuo doktor Đuro Vojnović

Preminuli lekar bio je i predsednik Medicinske sportske komisije Savate saveza Srbije

Još jedan lekar izgubio je bitku sa korona virusom. Preminuo je magistar doktor Đuro Vojnović (64), specijalista medicine rada u Domu zdravlja Ruma.

- Javljamo sa zakašnjenjem uz zahvalnost ćerki Ivani koja nam se ovim povodom obratila, u želji da se ime njenog oca ne zaboravi. Večna slava i hvala - objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je doktorka Slavica Plavšić.

Od posledica kovid 19 preminuo je

mag. dr Đuro Vojnović 1958-2021g,

specijalista medicine rada, Dom zdravlja Ruma

Javljamo sa zakašnjenjem uz zahvalnost ćerki Ivani koja nam se ovim povodom obratila, u želji da se ime njenog oca ne zaboravi.

Večna slava i hvala💔 pic.twitter.com/X175BXbrkT

— Slavica Plavšić (@SlavicaPlavsic) January 19, 2022

Preminuli lekar bio je i predsednik Medicinske sportske komisije Savate saveza Srbije.

Podsetimo, u ponedeljak je bitku sa koronom izgubila dr Ana Čoporda, specijalista anesteziolog KBC Zvezdara. Ona je preminula u kovid bolnici u Batajnici, na 41. rođendan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.