KORONA U INDIJI KOSI SVE PRED SOBOM: Na udaru i životinje u zoološkom vrtu, nekoliko lavova zaraženo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 17:19

KORONA U INDIJI KOSI SVE PRED SOBOM: Na udaru i životinje u zoološkom vrtu, nekoliko lavova zaraženo

Testovi su se pojavili usred velikog porasta obolelih od kovid-19 u toj zemlji

Osam azijskih lavova u zoološkom vrtu Nehru u Hajderabadu zaraženo je korona virusom, saopštile su danas vlasti istoimene indijske države, dodajući da nema dokaza da bi životinje mogle da prenesu kovid-19 ljudima.

Uprava zoo vrta u toj južnoindijskoj državi prikazala je podatke nedavnih analiza, nakon što su lavovi pokazali znakove respiratorne bolesti, preneo je Rojters. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Testovi su se pojavili usred velikog porasta obolelih od kovid-19 u Indiji.

#BreakingNews :- 8 lions housed in Hyderabad zoo have tested positive for #coronavirus They've been #isolated#Lionshttps://t.co/4GSZttzIRA

— EBC NEWS⚪ (@EBCNEWSs) May 4, 2021

- Na osnovu iskustva sa životinjama širom sveta koje su se inficirale kovidom 19, ne postoji dokaz da one mogu ljudima da prenesu korona virus - saopštilo je lokalno ministarstvo za životnu sredinu i klimu.

Zoološki park Nehru je sada zatvoren.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U zoološkom vrtu osam lavova zaraženo virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2021

NJU DELHI - Osam lavova u zoološkom vrtu u indijskoj državi Hajderabad zaraženo je virusom korona, saopštila je danas indijska administracija, ali je napomenuto da nema dokaza da se infekcija može prenijeti na ljude.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.