KORONA U BEOGRADU: Koga više kažnjava komunalna milicija, građane ili ugostitelje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 11:13

KORONA U BEOGRADU: Koga više kažnjava komunalna milicija, građane ili ugostitelje?

Nadležni prekontrolisali sve objekte na teritoriji srpske prestonice

Miloš Dimitrijević iz Komunalne milicije rekao je da građani u najvećoj meri poštuju propisane epidemiološke mere.

- Naša kontrola mera nošenja maski u javnom prevozu je indirektna. Samo neki izolovani slučajevi su tu gde možete videti da neko ne nosi masku - rekao je za RTS Dimitrijević.

Kazni ima, uglavnom za ugostiteljske objekte.

- Sinoć smo imali dva objekta koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prekoračila meru, a u petak tri lokala. To je mali broj objekata koji je prekoračio meru, s obzirom na to da smo sve objekte na teritoriji Grada Beograda prekontrolisali - istakao je Dimitrijević.

Podsetimo, ugostiteljski objekti u prestonici koji nemaju bašte mogu da rade do 21 čas, a oni sa baštama na otvorenom do 23 časa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.