Izvor: Blic, 23.Okt.2020, 15:26

KORONA SE ŠIRI PO SRBIJI Presek stanja po gradovima u Srbiji, u bolnicama 530 ljudi

Dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je 530 pacijenata obolelih od korona virusa trenutno hospotalziovano u bolnicama širom Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Oko 15 odsto pacijenata bude hospitalizovano"

Izvor: B92, 23.Okt.2020

Od ukupnog broja potvrđenih pacijenata, odnosno onih koji su pozitivni na kovid 19, njih 15 odsto bude hospitalizovano, izjavila je danas članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.

Nastavak na B92...

"ZAŠTO U APRILU KARANTIN, A SAD KAD OBARAMO REKORDE - NE?" Kisić o OŠTRIM MERAMA koje su primanjivale u prvom talasu korona virusa

Izvor: Blic, 23.Okt.2020

Čitav svet je bio iznenađen intenzitetom ovog virusa i niko nije bio pripremljen na ovako brzo širenje bolesti. Mi smo jedna od zemalja u ovom delu Evrope virus poslednji ušao. Plašili smo se italijnaskog scenarija - rekla je danas dr Darija Kisić Tepavčević novinarima odgovarajući na pitanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.