Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 17:06

KORONA SE NE PREDAJE: U Zaječaru stanje zabrinjavajuće, broj zaraženih u konstantnom porastu

Od početka epidemije do danas kovid-19 je registrovan kod 351 osobe, a do sada su oporavljena 222 pacijenta iz Zaječara

 U Zaječaru broj obolelih od kovida-19 ne pada ispod 20 odsto od broja testiranih, što nije ohrabrujuće, a propisane mere zaštite i dalje se nedovoljno poštuju, izjavio je danas gradonačelnik Boško Ničić.

On je rekao da su bazeni zatvoreni i da su reke i jezera mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojima se građani trenutno najviše okupljaju, te da je neophodno da se više poštuju mere.

Od 26 testiranih, u Zaječaru je u poslednja 24 sata šest pozitivnih na kovid-19, pokazuju najnoviji podaci Zavoda za javno zdravlje "Timok", što je za tri manje u odnosu na juče, kada je bio testiran 51 uzorak.

.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zelenović: Broj obolelih u Šapcu deset puta manji nego pre tri nedelje

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović rekao je da je danas otkriveno devet novoobolelih od COVID-19, što je deset puta manje nego pre tri nedelje..."Mi smo odlučili da se istinom i činjenicama borimo protiv zaraze. Izborili smo se da testiramo znatno veći...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.